Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

La Sibiu are loc singurul Circuit de Arta Stradala din lume care include picturi murale pe zidurile scolilor si liceelor. In cadrul celei de-a treia editii a Sibiu International Street ART Festival, 29 de artisti romani si straini au transformat schite in lucrari de mari dimensiuni care dau culoare zidurilor gri din zone mai putin favorizate din oras. In total 17 noi picturi murale au completat cele 31 de lucrari deja realizate in timpul editiilor precedente.

"Turul de Arta Stradala de la Sibiu s-a nascut din dorinta de a arata turistilor si alte zone ale orasului, nu doar centrul istoric. Circuitul este un instrument foarte bun cu care operatorii de turism pot lucra, Sibiul aliniindu-se astfel putinelor mari orase ale lumii precum Paris, Berlin, Londra, Bristol sau New York, care se pot mandri cu un astfel de tur", spune Florina Vlad, Art Director al Sibiu International Street ART Festival.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.