Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ultimul succes al DNA, finalizat cu condamnări la puşcărie, pune pe jar principalul nostru licurici strategic. Problema cu care se confruntă Ambasada americană la Bucureşti și, implicit, Departamentul de Stat al SUA este mult mai complicată decât pare la prima vedere. Dar să începem cu începutul.
Odată cu parafarea parteneriatului strategic între România şi Statele Unite ale Americii, relaţiile româno-americane s-au dezvoltat destul de mult. Aşa că, la un moment dat, partenerii noştri au constatat că vechea ambasadă le-a rămas mică şi îi cam strânge. Mă refer aici la sediu, bineînţeles. Şi atunci, au luat decizia să-şi construiască un sediu mai mare şi mai sigur. Nimic rău în acest lucru. Au căutat un teren convenabil şi l-au găsit.

Integral pe CotidianulComentarii

Apel la luciditate Simona Popescu trezeste-te la realitate. Statele Unite sunt cinice si total straine de tot ce inseamna democratie. N-au ezitat sa-si ucida proprii cetateni la Pearl Harbour, Waco, Oklahoma, WTC. Mai pun botul la discursul licuriciului cu privire la drepturile omului doar copii retarzi ca tine. Statele Unite au girat teroarea din decembrie '89, au fortat contractul pagubos cu Bechtel, etc.

6 august 2017 12:49

Romanca Ana Birchall Nu exista acord de extradare cu America, baga-mi-as flocii si gaoaza!

5 august 2017 21:45

mister pirt amantul curvei popii da de ce nu ar suna pe Milosevici mai intii sa-l dea pe Ghita.

5 august 2017 1:32

Andreea 0754235951 O vreau in anus!

4 august 2017 10:51

Rachela De aia e Big Brother, nu??? Sa faca ce vrea muschii lui oriunde in lume si nimeni sa nu-i spuna nimic, deoarece e "partenet- strategic" care refuza sa ne dea vize gratis.... :):):):):):) De aia e SCU(L)A cu SCUT ANTIRACHETA!!!

3 august 2017 23:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.