Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Postul de televiziune american NBC și Vin Diesel, celebrul actor din filmele de acțiune, pregătesc un remake al serialului polițist "Miami Vice", potrivit unor surse preluate miercuri de AFP.

Canalul de televiziune nu a făcut încă un anunț oficial, dar, potrivit surselor, compania de producție One Race Television, deținută de actorul în vârstă de 50 de ani, a început o colaborare cu Universal Television și cu scenaristul Chris Morgan, autorul a șase episoade din serialul de acțiune "Fast and Furious" în care Vin Diesel joacă rolul principal.

Nu se știe încă dacă actorul american va juca în această nouă adaptare, potrivit surselor menționate.

Un alt remake al serialului "Miami Vice", produs de Michael Mann și avându-i ca protagoniști pe Jamie Foxx și Colin Farrell, s-a situat pentru puțin timp în fruntea box-office-ului nord-american în 2006.

Anunțatul remake completează seria versiunilor adusă la zi a serialelor și producțiilor cinematografice legendare din anii '80 precum "MacGyver" sau "Lethal Weapon".

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.