Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

A trebuit să ajungă la Bucureşti, să fie ales preşedinte al PSD şi să pună mâna pe guvernare pentru a afla cât este lumea de rea. Mult mai rea decât în Teleorman, unde oamenii l-au votat de „n” ori preşedinte al Consiliului Judeţean şi unde şi-a construit o frumoasă avere fără ca cineva să-l deranjeze.

În apariţia televizată cu numărul 1.297 din ultima lună, Liviu Dragnea nu a mai putut, bietul de el, şi le-a spus cetăţenilor României că este hărţuit, pentru că reprezintă o „piedică în calea micşorării PSD”. Partea proastă este că, săracul, nici măcar nu ştie exact cine vrea să-i facă rău: „Că sunt forţe externe, că sunt forţe interne, că sunt instituţii din România, instituţii din altă parte, oameni grei din afara ţării, nu ştiu”. Din cauza stresului la care este supus, domnul Dragnea nu s-a gândit că pe lângă forţele externe şi cele interne este foarte posibil ca răul să-i fie dorit de forţa gravitaţională, de forţa centrifugă şi, nu este exclus, de forţa centripetă.

Integral pe CotidianulComentarii

Excelenta analiza lui Craioveanu! Subscriu totalmente, oricat l-ar injura sorosisti stiuti sau nestiuti nici macar de ei insisi! Politica facuta de Oculta nici macar nu e discreta si subtila, ci insailata la vedere cu sfori si franghii in culori rozbonbon, asortate si cu drapelul unguresc.Ungaria este, de fapt. mult mai nationalista decat Romania, dar spera ca, daca se destrama Romania, ea va primi potul cel mare. Realizarea planului Kalergi de metisizare a Europei si de stergere a identitatilor nationale, atat de stanjenitoare pentru papusarii globalizarii, va duce si la destramarea Ungariei, chiar daca se va incepe cu Romania. Date fiind uriasele reticente ale grupului de la Visegrad, in frunte cu Polonia si Ungaria, dar si ale Ucrainei, Serbiei si altor tari est-europene vizavi de intentiile Ocultei de a le face sa-si uite istoria si originile, ar fi de dorit ca ele sa nu se lase antrenate in politicile de invrajbire locala, ci sa formeze un bloc comun de salvgardare a identitatilor nationale si de aparare a intereselor comune. Pe partea de politica intera, Gh. Craioveanu a spus deja ce era de spus.

3 august 2017 11:12

Adrian Nastase Bechtel, 14 case Gheorghe Craioveanu, vorbesti de autonomia pe care Dracnea se straduieste s-o dea ungurilor? A fost cat p-aci cand cu demiterea lui Grindeanu. Sigur nu ai cacat in loc de creier?

3 august 2017 10:07

Nu-mi place Zdragnea, dar de dulaii DNA si de haitasii giornalisti mi-e scarba! Zdragnea, la discursul si programele pe care le etaleaza, ar trebui sa fie un fel de Mahatma Gandhi al Romaniei, CURAT, neinfricat si tenace, ceeace categoric nu este, iar raptorii din asa zisa justitie si hienele din dotarea acestora din presa ar trebui sa stea mai degraba la puscarie sau in cimitirul elefeantilor!

3 august 2017 4:49

Stire Romania Tv Mircea, articoul e chiar de bun simt. Asta e, cand te spala psd-ul la creier, n-aicum sa judeci obiectiv.

3 august 2017 4:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.