Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cum funcţionează o diversiune ştie orice şuţ: faci zgomot în partea stângă ca să scotoceşti prin buzunarul din partea dreaptă. Nu ştiu dacă Olguţa Vasilescu a deprins tehnica de la şuţii Craiovei sau din altă parte, dar cert rămâne faptul că participă la acţiune: ea e cea care a făcut zgomot în partea stângă în chestiunea pensiilor speciale. Acum să vedem ce se află în buzunarul din partea dreaptă.

Acum câteva zile, portalul Profit.ro a publicat draftul ordonanţei de urgenţă care ar urma să repună pe alte baze toate pensiile speciale: militari, poliţişti, servicii secrete, magistraţi, piloţi, diplomaţi, parlamentari şi care or mai fi. Regândirea pensiilor speciale este, fără doar şi poate, un scop nobil. De-a lungul anilor, o mână de oameni – putem să-i spunem clică – a reuşit ca, prin manevre mai mult sau mai puţin frauduloase, să manipuleze legislaţia în aşa fel încât să obţină pensii sensibil mai mari decât salariile pe care le primeau înaintea pensionării.

Integral pe AdevărulComentarii

Shalom Asta-i porcarie! Deci dupa 25 ani de MUNCA la tras cu BAUTURA mai mult decat cu arma, un militar se poate PENSIONA. Un profesor care i=a pus in mana creionul se poate pensiona dupa 40-45 de ani de munca. Pensionarea anticipata penalizata PANA LA 45%. Asta-i cu varsta, dar urmeaza pensia, Militarul ia ( un plitonier) 4000 de lei iar Invatatorul 1600 de lei. Un GENERAL ia 9 VEZI CIOCOIU) 13 000 lei ( dupa cum arata, probabil la 45 de ani), un profesor universitar) dupa 45 de ani de munca are o pensie de cel mult 2300 de lei. In ce TARA TRAIM? MAI GUVERNANTILOR FACETI RAPORTUL CU ALTE TARI SI VEDETI UNDE STAM? Faceti raportul cu tari acre au PIB apropae ca al NOSTRU. Din pacate NU-I cu cine ca pana si UNGARIA are aproape dublu. Voi insa vreti, FUTANDU-L pe ROMAN sa va IMBUIBATI. Nemernicilor!!!

2 august 2017 20:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.