Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, a fost declarat persona non grata în Republica Moldova, la doar câteva ore, după ce politicianul rus își anunțase intenția de a reveni în țară pentru a se întâlni cu omologul său moldovean, potrivit publika.md.

"Vicepremierul Rogozin a făcut declaraţii la adresa autorităţilor Moldovei care poartă un caracter ofensator şi denigrator. În particular voi acorda interviul acordat recent de domnul Rogozin, în care acesta şi-a permis să de aprecieri defăimătoare la adresa Republicii Moldova şi implicit a cetăţenilor ţării noastre.

De asemenea, a avut aprecieri ofensatoare şi la adresa autorităţilor noastre cu un pronunţat caracter denigrator şi mincinos. Aceste acţiuni nu pot fi calificate în alt mod decât o ingerinţă în treburile interne ale statului nostru", a declarat ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Andrei Galbur.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.