Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Fostul administrator al RCS & RDS SA, Ioan Bendei, pus sub control judiciar de DNA, pentru dare de mită și spălare de bani în dosarul Ligii Profesioniste de Fotbal, are doi fii de succes.

Unul dintre ei, fost patron de firmă de pază și protec­ție abonată la contracte cu instituțiile publice de pe raza județului Brașov, este, începând cu anul 2011, angajat al Ministerului Afacerilor Externe. Dan Octavian Bendei a lucrat, inițial, ca atașat diplomatic în cadrul Ambasadei României în Cipru – Nicosia și, începând cu anul trecut, a fost promovat ca Secretar III în cadrul Secției Consulare din cadrul Ambasadei României din Marea Britanie.

Al doilea fiu al lui Bendei, Radu Cornel Bendei, este om de afaceri și deține, împreu­nă cu fostul iubit al Ioanei Băsescu, Giovanni Francesco Mario, o firmă de recree­re în București. În paralel, Radu Bendei se ocupă de angajările pentru hotelul de patru stele pe care și l-a construit tatăl său în centrul Municipiului Brașov, aface­re dezvăluită, în urmă cu trei luni, în exclusivitate, de „Jurnalul Național”.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.