Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Din tot programul de guvernare plimbat pe la toate televiziunile în campanie electorală nu a mai rămas nimic după prima cădere de guvern (la foarte scurt timp de la preluarea guvernării).

Dinamitarea propriului guvern s-a produs nu neapărat pe fondul neînţelegerilor dintre primul ministru şi partidul care l-a propulsat acolo ci pe fondul imposibilităţilor conţinute de programul de guvernare iniţial şi conştientizate de către toate părţile implicate. Tocmai din această cauză ne-am trezit nu doar cu un guvern dărâmat ci şi cu un program de guvernare complet schimbat din temelii. Era forma de a scăpa de un program plin de aberaţii şi de a merge mai departe, fără a pierde mult din susţinerea electoratului sau fără costuri de imagine prea mari.

Integral pe CapitalComentarii

Robert Negoita Eu personal ma ofer voluntar sa negociez cu Fundul Suveran de Investitii, etc.

1 august 2017 17:46

pedelistul ...liberal Bre....Paune, titlu` articolului trebuie neaparat schimbat ! La o tara saraca nu-i dai foc cu o taxa de solidaritate. Ci......pensiile speciale, care-s alta kalimera fratzicule !!!!! Daca fondu` pt plata a cca 200.000 de pensii speciale = fondu` pt plata a 4.000.000 de pensii normale, nici cenusa nu va ramane !!!!!! Din toata tara asta !!!!

1 august 2017 12:26

Robert Negoita Victor, imi placi enorm. Enorm!

31 iulie 2017 14:25

Robert Negoita N-am platit eu TVA-ul ala de 5% de se plateste la vanzarea locuintelor noi atunci cand am vadut sute de apartamente si vile. Sa platesc acum taxa de solidaritate, baga-mi-as curu-n pula amantilor mei?

30 iulie 2017 21:25

fan Dragnea, cel mai smecher mustacios de la Stalin incoace De la 1 Ianuarie contributiile sociale vor fi platite de angajat. Salariile vor scadea cu 22%. Toti romanii vor simti pula PSD in cur.

29 iulie 2017 12:52

Silviu Brucan: Romanian people- very stupid people KGB-ul a folosit dintotdeauna homosexuali, evrei atei, shobolani pentru a implementa comunismul si pt a distruge valorile tarilor din lagarul sovietic si nu numai. Si astazi agentii sovietici platesc postaci de genul nae, v, Gheorghe Craioveanu, Eugen si alsi shobolani homosexuali sa posteze mesaje defaimatoare la adresa patriotului heteroxeual Johannis, etc.

27 iulie 2017 2:06

Silviu Brucan: Romanian people- stupid people Romanii sunt facuti ca sa fie sodomizati. Nu exista popor mai handicapat. Uitati-va de exemplu la psd-istul Ghe Craioveanu. Il linge zilnic in cur pe Liviu Dracnea, desi e sarac lipit. Ziceti si voi, sa nu-i dai muie cu lopata unui asemenea handicapat fudul?

26 iulie 2017 9:01

Liviu Dracnea Asa victor, postacule psd. Sa stii ca luna asta nu-ti dam bani. Ti-o dam la muie

25 iulie 2017 10:22

Episcopul homo de Husi- viitorul sef al PSD Are calitatile necesare: fute-n cur, minte privind in ochi, e iubit dr sustinatorii familiei traditionale

25 iulie 2017 10:19

victor Bilei,invata sa scrii dar mai ales sa gandesti. Sant cu ochii pe tine.

25 iulie 2017 9:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.