Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Unioniștii de la Partidul Unității Naționale (PUN) au fost alungați de la protestele din Republica Moldova. Unul din liderii societății civile care au organizat și susținut mitingurile împotriva votului mixt cu participarea partidelor din opoziție, Alexei Tulbure, s-a apropiat de manifestanții de la PUN numindu-i provocatori și insistând ca aceștia să părăsească protestul, relatează portalul moldovean Deschide.md. Și alți manifestanți s-au arătat deranjați de steagurile României afișate de membri PUN, proferând amenințări.

Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a Partidului Unității Naționale de către un membru al acestei formațiunii. În înregistrarea postată se vede cum Alexei Tulbure le spune tinerilor unioniști să plece de la miting. De asemenea, în imaginile prezentate mai mulți participanți încearcă să intimideze tinerii spunându-le că trebuie "lichidat" iar stegul României este "steag fascist".

Integral pe CotidianulComentarii

”Alexandru Florian” (Yehud Feinstein, n.m.): mă văd nevoit să vă atrag atenția că ăia cam au dreptat ba eu mă gândisem maian să vă bag și costumele naționale la manifestări ”fasciste”, iar acum mă ocup de modificarea versurior Imnului dvs. Național - că și ăla pute de stinge a holocau$$t ... Cu respect, YF (auto-poreclit și ”AF”, n.m.)

23 iulie 2017 7:35

Oltean este o jignire pentru Romania ca drapelul national sa fie folosit in scopuri perfide.MAE ar trebui sa trimita o nota de protest. Moldovenii sa stea in tara lor. Daca vor relatii mai stranse cu "vaca de muls, Romania" (asa privesc partidele asa-zis unioniste din Republica Moldova), nu au decat sa acceada in UE. Dar, se pare, ca majoritatea moldovenilor s-au lecuit de asa ceva si se impotrivesc vehement.

22 iulie 2017 17:06

ariciul Daca pe prostul ala il chema Lixandru ori Alexandru ,poate ma miram dar il cheama A-LEX-EI,tulbure este un nume predestinat,adica nu tocmai luminat la cap.Ci ...in ceata.tulbure.neclar....

22 iulie 2017 16:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.