Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

"La Chișinău — Legăturile dintre România și Republica Moldova sunt mai mult decât speciale, sentiment pe care-l are toată delegația. Ne așteptăm la o vizită extrem de bună!", a scris Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook.

În debutul vizitei sale în Republica Moldova, premierul român a avut o întrevedere tete-a-tete cu omologul său moldovean Pavel Filip, urmată de discuții în plenul celor două delegații guvernamentale. La finalul acestora este programată o conferință comună de presă a celor doi premieri.


Comentarii

CLONȚ de RUBIN Hei, tâmpitule - cine-i fi!, da nu mnai scoți însăilarea asta de articolaș din rost? O țineți acolo până vine Generația a treia Star Trek?

7 august 2017 12:39

Oltean Da. Romania ajuns "vaca de muls" a moldovenilor. Chiar nici un Guvern roman nu vede interesele propriei sale tari ?

3 august 2017 13:26

Oltean Republica Moldova joaca la doua capete, cautand 2 "vaci de muls" (Rusia si Romania). Ne-a gasit de fraieri, iar politicienii musca din greu din momeala, fara sa le pase de interesele reale ale ROMANIEI !

24 iulie 2017 5:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.