Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Chirurgii s-au văzut nevoiți să scoată 27 de lentile de contact din ochiul unei britanice de 67 de ani, care venise la Solihull Hospital pentru o operație de cataractă, potrivit BBC. „Obiectul ciudat“ din ochi s-a dovedit a fi de fapt 17 lentile de contact, descoperite în fază inițială, alte 10 lipite între ele fiind descoperite după o investigație mai amănunțită. Ea a purtat cele 27 de lentile de contact timp de 35 de ani și nu s-a plâns niciodată de vreo iritație. Dar după ce au fost îndepărtate de medici, femeia a declarat că s-a simțit mult mai bine.

Rupal Morjaria, specialist oftalmolog, a declarat pentru Optometry Today: „Nu am mai văzut niciodată așa ceva. Era ca un obiect mare, pentru că cele 17 lentile erau lipite între ele. Am fost foarte surprinși că pacienta nu a observat, pentru că, atât cât a stat la noi, a suferit o mare iritație. Era profund șocată. A crezut că disconfortul este cauzat de vârstă și de uscăciunea ochiului“.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.