Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Eu nu mai înţeleg nimic, vizavi de parcările Gabrielei Firea. Adică, vizavi de „nonparcările” Gabrielei Firea…Zice, azi, primăriţa: „Ştim exact unde există parcări publice şi private, dar cetăţenii preferă să parcheze pe domeniul public pentru că acesta nu este taxat. Începând din toamnă, această situaţie nu va mai fi posibilă, pentru că acolo unde există parcări publice sau private, în arealul respectiv, nu se va mai putea parca gratuit, ca până în acest moment” - făcând trimitere la parcarea pe spaţiile verzi şi pe trotuare.

Dar uite ce spunea primăriţa în noiembrie 2016: "Vom vota în foarte scurt timp PMUD (Planul de Mobilitate Urbană Durabilă), care implică şi şase parcări de tip park&ride, care vor fi construite la intrările în Capitală, astfel încât cei care tranzitează oraşul să aibă posibilitatea să îşi lase maşina personală la intrarea în Bucureşti, iar de acolo să aibă mijloace de transport în comun care să vină la intervale foarte scurte de timp".

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.