Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Râdeți. Este pe banii dumneavoastră. Până la alegerile viitoare oricum nu aveți altceva de făcut decât să le plătiți masa și dansul, fie că vreți, fie că nu. Intrăm în epoca solidarității pesediste.

De la premierul Tudose citire: Guvernul îi pregătește contribuabilului care câștigă peste medie o „taxă de solidaritate cu statul care i-a oferit prilejul să câștige atâția bani”.

„Nu am stabilt încă de la ce prag în sus (...). Taxa de solitaritate nu e o taxă pe persoane juridice, cum am mai auzit, e o taxă care va fi aplicată persoanelor fizice, persoane care câștigă foarte mult, care beneficiază de o mulțime de lucruri din partea statului și care înțelegem că funcționează în toată lumea”, mai spune dl. Tudose. Domnia sa „înțelege” (ole!) că taxa de solidaritate „funcționează în toată lumea” (ole, ole!), la câteva zile distanță după ce propriul său consilier - ulterior demis - domnul Teodorovici spunea că taxa de solidaritate este „o aberație” care nu funcționează nicăieri în lume.

Integral pe RepublicaComentarii

analistu` perfect Cota fixa NU E MASURA LIBERALA ! Este o...tampenie pe care-o face un stat pt O MICA PERIOADA DE TIMP,aflat in criza de credibilitate economica si ...pt ca sa atraga "ceva" capital (de fapt mai mult capital speculativ !) In toata lumea (cu adevarat !!!) liberala, functioneaza numai impozitul progresiv ! Asa ca....lasati-o jos ca macane bre ! De propaganda neroada e vorba ! Oricum, nu imediat, da`....tot la impozite progresive o sa ajungem .....cu totii !

19 iulie 2017 10:29

Astia tot aia de ziceau ca dau taxele jos Uite ca vin cu altele noi, ca nu mai au de unde fura.

19 iulie 2017 10:18

@ 18 iulie 2017 12:48 Mai dute in pula, bai nae. Acum esti hermafrodit? Ti-ai pierdut coaiele și ai crapatura?

18 iulie 2017 20:05

Pute de ce nu ati sarit de cur in sus cand au aparut salariile nesimtite ??Acum va arde rau ca si voi ziaristii ca si alte lepre trebuie sa platiti.Nu fiti rai ca e putin si voi sunteti destul de multi !!

18 iulie 2017 17:07

FLORI Minciuni si manipulari Macovist-sorosisto-kovesist0-basiste!!!!! Cine va mai crede ,mincinosilor!!! Un noua publicatie platita de soros??????

18 iulie 2017 12:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.