Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a lansat luni seara un nou atac la adresa preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, exprimându-şi opoziţia faţă de organizarea unei vizite de stat pentru miliardarul republican în Marea Britanie. O asemenea vizită ar urma să aibă loc în anul 2018, transmite CNN, potrivit News.ro.

”O vizită de stat este diferită de o vizită normală, iar într-un moment când preşedintele american are politici pe care mulţi le resping în ţara noastră, nu sunt sigur că este potrivit ca guvernul nostru să întindă covorul roşu”, a declarat Khan.

Casa Albă a confirmat săptămâna trecută că vizita de stat a preşedintelui american va fi amânată până în 2018.

Această amânare are loc din cauza îngrijorărilor cu privire la organizare de proteste masive împotriva venirii preşedintelui Trump în Marea Britanie.


Comentarii

Gâdea (EURO-borâtură răspăstorită, de ce mai joasă MEDIA-speță-TTIP, n.m.): sper că v-a plăcut poza noastră cu EURO-țiganul musulman care (încă) se (mai) hlizește și vă promit să revin cu noi tentative de a-l scoate pe boul ăla (abject, n.m.) de ”Dom Profesor” Felix dela EURO-bulău !!! Cu respect, G

18 iulie 2017 0:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.