Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Un ordin al prefectului judeţului Gorj, care interzice accesul celor îmbrăcaţi provocator în instituţie, a intrat în vigoare de luni. Două femei au fost întoarse din drum de agentul de pază, pentru că acesta a considerat că purtau fuste scurte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit ordinului 194, emis de Prefectura Gorj, “toate persoanele care solicită accesul în Palatul Administrativ trebuie să fie îmbrăcate decent şi într-o manieră care arată demnitate şi respect faţă de instituţiile care îşi desfăşoară activitatea în acest obiectiv”.

Integral pe MediafaxComentarii

@Dana Numai o idioata frustrata, neglijata de barbat si cu mintea in chiloti putea sa debiteze prostiile pe care le-ai scris. ALUPIGUS!

18 iulie 2017 8:02

Dana Numai un psd-ist putea emite un astfel de ordin.Precis acest ipochimen de prefect are scoala facuta la un srl de prin tg-jiu.Un om cu ceva glagorie nu putea sa dea un asemenea ordin, dar,prostul cand s-a vazut imparat prima data pe tacsu la impuscat.Acum se explica de ce psd-ul a pierdut primaria tg-jiu.Sa o tina tot asa, in curand gorjul nu va mai fi fieful psd-ului.Dragnea , promoveaza tata numai baieti den astia cu IQ sub 10, si precis te vom vedea urmand pntcd-ul in negura istoriei.Daca electoratul nu vede imbecilitatea celor promovati in functii de psd, ne-o arata ei cu varf si indesat, poate in felul asta le dam niste suturi in cur sa nu mai auzim de astfel de idioti de prefecti.

17 iulie 2017 22:38

Dana Numai un psd-ist putea emite un astfel de ordin.Precis acest ipochimen de prefect are scoala facuta la un srl de prin tg-jiu.Un om cu ceva glagorie nu putea sa dea un asemenea ordin, dar,prostul cand s-a vazut imparat prima data pe tacsu la impuscat.Acum se explica de ce psd-ul a pierdut primaria tg-jiu.Sa o tina tot asa, in curand gorjul nu va mai fi fieful psd-ului.Dragnea , promoveaza numai baieti den astia cu IQ sub 10, si precis te vom vedea urmand pntcd-ul in negura istoriei.Daca electoratul nu vede imbecilitatea celor promovati in functii de psd, ne-o arata ei cu varf si indesat, poate in felul asta le dam niste suturi in cur sa nu mai auzim de astfel de idioti de prefecti.

17 iulie 2017 22:36

Oltean Sa se introduca burnusuri, eventual cu fata voalata !

17 iulie 2017 21:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.