Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, este primul edil bucureștean care împuternicește alte persoane din subordine să semneze în locul său pentru administrarea unor domenii.

Un document semnat recent arată că trei sferturi din activitatea Primăriei Capitalei sunt gestionate de viceprimarul general PSD Aurelian Bădulescu, restul de un sfert revenindu-i Tomniței Florescu, viceprimar ALDE. Aflăm că fostul avocat „va monitoriza și supraveghea“ o grămadă de instituții: Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic, Centrul de Cultură „Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului“, centrele culturale ARCUB și CREART, Administrația Străzilor, a Cimitirelor și Crematoriilor Umane, Fondul imobiliar, Grădina Zoologică, Lacurile și Parcurile (ALPAB), Circul Globus, Centrul pentru Tineret și cel Sportiv, precum şi CSM București. Bădulescu va răspunde și de „desțânțărizare“ și deratizare, de Poliția Locală, Administrația Spitalelor, cea pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, RATB și RADET.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.