Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Copleşită de sosirea masivă a migranţilor veniţi din Africa prin Libia şi Marea Mediterană şi în faţa refuzului celorlalte state europene de a-şi deschide porturile pentru navele cu migranţi, Italia ia în calcul aplicarea 'opţiunii nucleare', adică oferirea de vize temporare pentru 200.000 de mii de migranţi, astfel încât aceştia să poată pleca înspre alte state europene, scrie publicaţia britanică The Times, citată luni de cotidianul spaniol ABC.

Informaţia a fost confirmată de mai mulţi oficiali italieni, printre care se numără subsecretarul Ministerului italian de Externe, Mario Giro, şi senatorul Luigi Manconi, preşedintele Comisiei pentru Drepturile Omului în legislativul de la Roma, ei afirmând că posibilitatea acordării unor astfel de vize temporare este la ora actuală 'în discuţie'.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

PRECIZARE: noi scriseserăm inițial ”copleșită de EURO-ȘPAGA menită să îi țină băncile pe ” linie de plutire, Italia s-a transformat într-un veritabil PARADIS al EURO-traficului de ființe umane, finanțat de alde Soros!”, dar boul ăla (hidos, n.red.) de Felix-Ocnașul a sări ca picat cu ceară din coma indusă în care se afla și a fuckut ca (mai) toți EURO-dracii-TTIP-LGBT-ORL, că să mai îndulcim tonul, că cică n-are chef să crape spărgând EURO-sare, la 300 de m sub nivelul Oc eanului Planetar... Cu respect, ”redacția”-poollii ”național”-”jurnalizdice”

17 iulie 2017 23:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.