Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Aspire Academy, cel mai prestigios program de leadership şi antreprenoriat din România, a dat startul cursurilor pentru cei 125 de participanţi, atât din ţară, cât şi din străinătate, aceştia fiind formaţi de către profesori de la universităţi internaţionale, precum Harvard sau Stanford.

„Noi urmărim foarte mult oameni deschişi spre a se schimba pe sine şi a provoca schimbare în societate. Nu căutăm oameni orientaţi către sine, corporatişti în esenţă, ca atitudine, ci oameni care sunt excepţionali pe domeniile lor. Avem oameni care sunt avocaţi, dansatori, pictori. Ideea noastră este despre excelenţă şi de a fi leader pe domeniul în care profesezi. Una din părţile cheie ale Aspire sunt oamenii. Oricine vine la programele noastre declară aprins că oamenii pe care i-a cunoscut sunt extraordinari, motiv pentru care numai a intra în această comunitate este foarte valoros şi există un transfer de cunoştinţe foarte mare de la generaţiile mai mari, la generaţiile mai mari, ceea ce nouă ne provoacă o bucurie foarte mare”, a declarat pentru MEDIAFAX, Luca Mateescu, co-preşedinte Aspire.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.