Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Premierul Mihai Tudose le-a transmis, luni, tinerilor participanți la ediția de vară a programului de internship guvernamental să fie activi, critici, inovativi și să insiste în a-și impune soluțiile acolo unde se poate.

"Înțeleg că sunteți 100 din 3.200 și ceva. Nu știu nicio o universitate, nicio facultate care să aibă 30 pe loc și vă mulțumesc pentru faptul că ați insistat, pentru că afară sunt niște oameni care au afișat #rezist și dumneavoastră sunteți cu #insist de pe partea astalaltă a clădirii. (...) Am să vă rog să stăm mai mult de vorbă când terminați, eventual, cu cei care supraviețuiesc experienței guvernamental-administrative. Nu o să vă fie ușor. O să vedeți că lucrurile funcționează altfel decât ar trebui de cele mai multe ori și principalul rol, scop al părții guvernamentale în ceea ce vă privește este ca dumneavoastră să aduceți un suflu nou. Să criticați, să insistați, să puneți întrebări, să dați soluții. Să insistați cu soluțiile, acolo unde se poate. Din experiența trecută, înțeleg că niște colegi de-ai dumneavoastră chiar au livrat niște soluții foarte bune", a declarat Tudose, la sediul Guvernului, în deschiderea programului de internship guvernamental, ediția de vară.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.