Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

În clipa în care ideea lui Orlando Teodorovici a început să circule pe agenții, mulți vor fi reacționat cu un semn al crucii și cu un Doamne ferește. Cum să impozitezi Biserica?

De unde pînă unde o asemenea inițiativă? PSD-ul nu este un partid dus la biserică, deși susținătorii săi pot fi socotiți între cei mai devotați credincioși. N-a avansat niciodată un asemenea proiect. În preaplinul de păcate și prostii numit program de guvernare, scris de Vâlcov, Dragnea și cine știe ce dactilografă, nu se pomenea de așa ceva. Puțini știu că impozitarea Bisericii nu este nici proiect, nici politică PSD, nici măcar soluție. Pur și simplu, ne aflăm în fața unei găselnițe a fostului ministru de Finanțe. Teodorovici a fost recompensat cu funcția de consilier onorific pentru că l-a trădat pe Grindeanu și a fost demis pentru că a lansat o idee menită a-i aduce un cîștig de imagine, iar nu pentru că a avansat o soluție salvatoare.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.