Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Berbec

Trebuie sa acordati o atentie sporita nu numai evenimentelor, dar si fondului general. Emotiile puternice va pot da peste cap sistemul de aparare.Indeplinind ceva care va trezeste neliniste, puteti evita o nenorocire. Astazi sunteti destul de stangaci, cam totul va scapa din mana, stricati sau pierdeti ceva. Pot aparea secrete, intrigi, adavarul privind motivele care i-au determinat pe unii sau pe altii sa actioneze intr-un mod anume, care v-a trezit semne de intrebare. Greu, dar trebuie sa fiti minutiosi si rabdatori.

Taur

Va incearca un presentiment ciudat si va ganditi la posibile complicatii. Evenimentele din jurul dumneavoastra va pot descuraja, surprinde, dar reactia dumneavoastra va fi tardiva si, posibil, nelalocul ei. Indifirent de ceea ce se va intampla, nu va grabiti, ganditi-va Nu va suprasolicitati, oferiti-va timpi de odihna. Este un moment in care alegeti, trasati noi orientari. In sfera sentimentala multa insatisfactie. Nu reusiti sa gasiti un limbaj comun cu partenerul.

Gemeni

Incercati sa ramaneti undeva intr-o oaza de liniste, adanciti in munca, fara sa luati in seama agitatia care va inconjoara. Nu inventati deocamdata nimic nou, tineti sub control toate temele importante, pentru a nu intra in criza de timp. Straduiti-va sa nu va incurcati cu oameni in care nu puteti avea incredere si cu amatorii de conflicte. Numai munca va genera respect din partea celorlalti. Deocamdata, nu cumparati nimic scump.

Rac

Sunteti tentat sa actionati pripit. Dar sunt posibile si alte probleme serioase, accidente si conflicte. Incercati sa ramaneti intr-un loc sigur, sa controlati pretentiile celorlalti, sa reactionati la schimbarile neasteptate ca si cum le-ati fir anticipat. Este o zi care reclama concentrare interioara si reactii bune. Este de preferat sa lasati masina in parcare astazi.

Integral pe Income MagazineComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.