Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a văzut pe propria piele ce înseamnă dependenţa politicianului de liderul de partid. Liviu Dragnea i-a arătat în mai multe cazuri că în pixul şi autoritatea sa pot sta o candidatură pentru Parlament, dar şi propunerea sau revocarea pentru un post guvernamental, în funcţie de „relaţia“ de moment.

Premierul Mihai Tudose l-a demis vineri seară pe senatorul PSD Eugen Teodorovici din funcţia de consilier onorofic. Demiterea a venit la o zi după ce Teodorovici a criticat alocarea a 12 milioane de euro pentru construcţia unui stadion în Alexandria şi a vorbit despre impozitarea Bisericii. Eugen Teodorovici, fost ministru de Finanţe şi consilier onorific al prim-ministrului Mihai Tudose, a spus, joi seară, la Digi24, că nu se justifică alocarea a 12 milioane de euro pentru construirea unui stadion de fotbal în Alexandria, judeţul Teleorman. Banii urmează să fie alocaţi direct de ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, apropiată de Liviu Dragnea, fără să fie nevoie de semnătura premierului Mihai Tudose. Teodorovici a vorbit şi despre posibilitatea impozitării Bisericii, idee care a fost criticat vineri de liderul PSD, Liviu Dragnea. „Eu zic totuşi să încercăm să mai păstrăm nişte instituţii în România, cel puţin să le ajutăm să existe. Nu susţin această variantă", a spus Dragnea, precizând că nu s-a discutat în coaliţie despre aşa ceva, şi „nici nu vrea“ să fie atins acest subiect. Până la urmă, părerea lui Dragnea a fost exprimată la nivel oficial prin demiterea de către Tudose a lui Teodorovici.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.