Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Fostul premier al României, deputatul Victor Ponta,a declarat, duminică seara, la postul Antena 3, că dosarul în care a fost acuzat de evaziune fiscală și care a fost clasat i-a afectat cariera politică.

„Poți să fii scos din politică definitiv și prin elemente extrapolitice. Eu mă gândesc la Adrian Năstase, faimoasele dosare, știți cum au fost făcute și s-au finalizat. Cred că dacă aș face ceva, aș face degeaba. Unde să fac? La CSM. Din păcate, sistemul din România așa funcționează. Dacă se vine cu o schimbare fundamentală, dacă greșești cu intenție sau în mod repetat ca procuror, să existe o sancțiune. Să insiști atât timp cu o faptă care nu există, înseamnă intenție. Există în România și procurori care fac politică. Cei de la Ploiești sau domnul Uncheșelu cu asta se ocupă. Avem un președinte de Parlament care are toată majoritatea, dacă se dorește...Eu am trecut în declarația de avere inclusiv numărul de înregistrare de la Administrația Fiscală, dacă punea cineva mâna pe telefon i se spunea într-o oră că am plătit taxele. De ce a fost nevoie de doi ani jumătate? (...) Evident că atunci când ajungi pe primul loc, încep să-și aducă oamenii aminte tot felul de lucruri” a spus Victor Ponta, la Antena 3.

Integral pe România LiberăComentarii

nae lasa mai javra imputita penala ca ti-a dat nup fiinca ai corupt judecatori,,chiar asa de prosti ne crezi,,zii cati bani ai dat la judecator sa iti dea NUP.

16 iulie 2017 22:47

Doru S-a clasat ca rasplata pentru incercarea ta marsava de a rasturna guvernul PSD.

16 iulie 2017 22:37

De ce e fost nevoie de 2 ani jumătate? Simplu! Pentru că procedura penală e foarte lentă, deoarece sunt foarte multe procese care sunt în câanchetă și se judecă zilnic, d-aia. Mai dute-n pulă băi Căcatule de bolșevic împuțit ce ești tu cu domnul Adrian Năstase de mână, ticălșilor. Adică trebuie să vii tu să ne luminezi cu minciunile tale cum că Adrian Năstase a primit 400.000 dolari moștenire de la mătușa Tamara din China? Te fut în gură și pe tine și pe Adrian Năstase! Voi ticăloșilor sunteți unși cu toate alifiile nemerniciei și ticăloșiei, știți să vă ascundeți bine potlogăriile când călcați flagrant legea în picioare, iar procurorii își fac treaba că așa e normal, nu că zici tu că fac politică. La final te mai fut în gură odată, nemernicule!

16 iulie 2017 21:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.