Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, şi-a exprimat speranţa că omologul său american, Donald Trump, va reveni asupra deciziei de a retrage Statele Unite din Acordul de la Paris pentru combaterea schimbărilor climatice.

Trump "mi-a spus că va încerca să găsească o soluţie lunile viitoare", a declarat Macron, citat în numărul de duminica aceasta al săptămânalului Le Journal du Dimanche, preluat de Reuters, anunţă Agerpres.

"Am discutat în detaliu despre ce l-ar putea face să revină în Acordul de la Paris", a mai spus şeful statului francez.

Preşedintele SUA şi-a retras ţara din acord la începutul lui iunie, susţinând că mari poluatori cum ar fi India şi China sunt trataţi cu îngăduinţă, în detrimentul industriei americane.

Integral pe CapitalComentarii

UP DATE: ”mai sper totodată că dl. Trump va realiza și că, de fapt, D-sa e ... îi place s-o ia dela noi în nas, gât & urechi, n.m.) și că se va re-”căsători” cu vreun LGBTist-ORList (asimilabil unui ”EURO-bulangiu de-al nostru comun, din POPO-por, n.m.) urmând ca noi (EURO-Mafia de profil, n.m.) să-i furnizăm la pachet și POPO-copiii necesari în astfel de cazuri!” - a mai declarat Micro-Macroul cf. săptămânalului Le Journal du Kăkat, preluat de (jidovii dela) Reuters, anunţat de ”Noul” Ager-Poolla-Press și preluat-defekat de ... noi (și de de-alde noi, n.red.) !!! Cu respect, ”redacția”-EURO-poollii

16 iulie 2017 22:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.