Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Florin Iordache, fost ministru al Justiției, care a demisionat după protestele legate de Ordonanța 13, a spus la Antena 3 că protestatarii au fost manipulați și acuză că în spale lor s-ar putea afla și ONG-uri finanțate de George Soros.

”S-a demonstrat că acei oameni nu întâmplător erau acolo și protestau pentru că aveau alte resorturi în spate. Acei oameni, am văzut personal, protestau fără să aibă argumente. Ordonanța 13, o parte a devenit lege (...) Pe o simplă presupunere și niște ONG-uri care stau în spate și manipulează, care îndeamnă oamenii să protestăm împotriva ordinii constituționale și a statului de drept (...) sunt proteste alimentate de ONG-uri, de niște oameni care au interes. Acei oameni nu au ieșit întâmplător în stradă, nu vă pot spune mai mult” a spus Florin Iordache la ”Descoperiți”.


Comentarii

pilu ...poate pe tine ca esti pesedist prost...:))))

17 iulie 2017 0:38

Doru Este stiut ca sunt ONG-urile sorosiste in spate, ia intrebati USR-ul si pe mutu' din varful dealului. Trebuie interzise la fel ca in Ungaria.

16 iulie 2017 22:29

Gheorghe Craioveanu.. e pizda ma-ti de jeg Psd,,in spatele manifestantilor,,numai in capul vostru ala dobitoc este ca ne finanteaza Soros,,este o inventie sa va scuzati imputitilor si hotilor ordinari,,,,toti imputiti de penali Psd vb de asta ,,Iordache asta este un analfabet care nu stie nici sa vb si mai zica ca a facut o facultate se vede cum vb ce facultate a facut,,pai puscariasul Dragnea de astea are nevoie de prosti sa ii manipuleze cum vrea ei,,,dar va veni vreme cat de curand si veti da socoteala de averile acumulate ...cum ati furat bani publici de aia faceti scandal ca va inchide rubinetul la bani publici,,,toti trebuie sa muriti imputiti de psd-isti

16 iulie 2017 21:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.