Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, afirma, intr-un interviu ca "Niciodata, nu doar de cand sunt procuror sef DNA, ci si cand am fost procuror general, nu am cerut unui procuror sa propuna o arestare preventiva sau sa dea o anumita solutie intr-un dosar. Daca faceam asa ceva, in cei 10 ani cred ca as fi avut plangeri la CSM." Sefa DNA mai spune, in interviu, ca inregistrarile dintr-o sedinta DNA prezentate la tv "Nu sunt autentice, sunt prelucrate. Sunt pasaje dintr-o discutie pe care am avut-o in cadrul unei sedinte de lucru desfasurate in interiorul DNA. Ceea ce s-a prezentat la TV sunt pasaje prelucrate. Sunt anumite afirmatii pe care nu le-am facut."

Kovesi: "Revocarea celor doi procurori nu are nicio legatura (cu inregistrarile - n.red.). Motivele revocarii au fost facute publice."

Kovesi: "Nu i s-a impus nimanui sa faca testul poligraf. Tactica de ancheta o stabileste procurorul de caz impreuna cu ceilalti anchetatori care lucreaza in cauza. In acest dosar au fost facute audieri ale unor martori. Dupa ce persoana isi da consimtamantul, la cateva zile se trece la efectuarea testului. Inainte ca el sa inceapa, persoana e intrebata din nou daca doreste sau nu sa faca acest test. Sunt situatii in care persoanele care isi dau consimtamantul initial, cand li se propune testul, ulterior refuza sa il mai faca."

Kovesi despre formularile colocviale care ii sunt atribuite in inregistrare: "Categoric nu am folosit aceste expresii. Niciodata nu vorbesc intr-un asemenea mod cu colegii."

Integral pe HotnewsComentarii

mircea asta-i mai urata decat michiduta,si mai proasta ca bata da camila,are ochiul drept mai mare decat cel stang,gura strambata in dreapta,butucanoasa ca plutele dapa Bistrita,are 47 la bocansi si 74 intre,capu mare cat o banita si gol ca o desaga da milog

17 iulie 2017 7:57

eu NAE, COPILU MINUNE

16 iulie 2017 23:15

Doru Mincinoasa mincinosilor. Cum de te mai rabda pamantul dupa cat rau ai facut acestei tari?Locul tau e in puscarie.

16 iulie 2017 22:34

@naica Am o obiectie la postarea ta: cuvantul ”excroaca” se scrie ”escroaca”. De fapt mai mai am o obiectie: esti prea bland cu individa asta infecta!

16 iulie 2017 20:37

nae Cum poate sa minta excroaca asta corupta ! Toate relele de la malaca asta ni se trag !

16 iulie 2017 19:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.