Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

O femeie de 85 de ani şi fiul său de 53 de ani au fost grav răniţi în noaptea de sâmbătă spre dumincă, după ce în bucătăria de vară a locuinţei lor din oraşul Recaş s-a produs o explozie urmată de incendiu.

Potrivit pompierilor timişeni, explozia a avut loc în jurul orei 1,00, iar în urma acesteia tavanul bucătăriei de vară în care se aflau femeia şi fiul său s-a prăbuşit. Primii care au intervenit încercând să-i scoată de sub dărâmături pe cei doi răniţi au fost vecinii acestora, ulterior la faţa locului ajungând şi pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.

După o intervenţie de aproximativ o oră, pompierii au reușit să stingă incendiul care a urmat exploziei şi i-au scos pe cei doi răniţi grav de sub resturile prăbuşite. Persoanele rănite, o femeie de 85 de ani şi fiul acesteia de 53 de ani, au fost transportate de urgenţă la Secţia de Arşi a Spitalului Judeţean din Timişoara.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.