Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Soarta lui Christoph Daum va fi decisă săptămână următoare, după ce selecţionerul va discuta cu Comisia Tehnică, ca mai apoi să ia parte la şedinţa Comitetului Executiv. Înainte de a avea discuţiile, germanul a anunţat că nu doreşte să plece de la naţionala României.

Naţionala are şanse minime de calificare la Campionatul Mondial din Rusia, iar Christoph Daum cere răbdare pentru a putea construi un nucleu pentru viitor. Germanul a anunţat ce program va avea pentru săptămâna următoare: "Voi avea o întâlnire la începutul săptămânii viitoare. Ne vom strânge şi vom discuta cu Comisia Tehnică despre paşii făcuţi, despre viitor şi apoi cred că voi vorbi cu întreg Comitetul Executiv. Sunt mulţi oameni care iau decizia pentru 2020. Pentru mine cel mai important este că domnul preşedinte e înconjurat de un grup de oameni care îi acceptă decizia şi vor fi de acord cu decizia lui", a declarat Daum pentru Dolce Sport.

Integral pe ProSportComentarii

v Noi avem "nevoie" de oameni ca Daum, sa duca fotbalul in liga a saptea. El are planuri "marete" peste o suta de ani cind se vor vedea rezultatele "muncii" lui. Se pare ca ii plac banii de la noi si are un contract defavorabil noua, cum "stim" sa le facem noi, ca cel cu Bechtel.

16 iulie 2017 16:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.