Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Actriţa britanică Sophie Turner (21 de ani), interpreta Sansei Stark din seriall „Game of Thrones“, a explicat ce înseamnă pentru ea despărţirea de personajul care a consacrat-o şi a oferit câteva detalii despre ce urmează să se întâmple în noul sezon.


Într-un interviu obţinut în exclusivitate de „Adevărul“ cu ajutorul colegilor de la HBO România, tânăra actriţă Sophie Turner a declarat că „Game of Thrones/Urzeala Tronurilor“ reprezintă jumătate din viaţa ei, iar gândul finalului o întristează profund. Interpreta Sansei Stark a mărturisit că despărţirea de personajul care a transformat-o peste noapte într-o vedetă de talie mondială este extrem de dificilă şi îi dă senzaţia că renunţă la o persoană de bază.

Ferindu-se să divulge informaţii preţioase sau să confirme teoriile fanilor, Sophie Turner a explicat (evident într-o manieră criptică) ce înseamnă reuniunea dintre Sansa Stark şi Jon Snow, interpretat de actorul britanic Kit Harington.

Cel de-al şaptelea şi penultimul sezon al serialului „Game of Thrones“ va avea premiera la HBO luni, la ora 04.00, în acelaşi timp cu premiera din Statele Unite ale Americii, şi de la ora 20.00. Toate cele şapte episoade ale sezonului vor fi disponibile şi pe HBO GO.

Reporter: A fost un an plin pentru tine. Cum te-ai descurcat?
Sophie Turner: În Game of Thrones sau în viaţa de zi cu zi?

Ambele, bănuiesc că sunt egale cumva.
E adevărat. „Game of Thrones“ reprezintă jumătate din viaţa mea. A fost destul de încărcat, dar după cum ştiţi sezonul şapte are mai puţine episoade şi a fost mai uşor, a necesitat mai puţin timp pentru filmări. Simt că ne apropiem de sfârşit şi aşa este, serialul se va încheia. În timpul pe care l-am petrecut filmând sezonul patru mă gândeam: „Doamne, încă şase luni!“ Acum preţuiesc fiecare moment, petrec timp pe platourile de filmare, merg la conferinţe de presă, lucruri de care înainte obişnuiam să mă plâng, acum mă gândesc: „Doamne, o să pierdem totul în curând.“ E chiar trist.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.