Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Un nou protest în Piața Victoriei anunțat pentru duminică seara, sub titlul „Nu vrem să fim o naţie de hoţi. Apărăm democraţia!”, nu a fost autorizat de Primăria Capitalei. Organizatorii scriu în postare că manifestanții ar urma să se deplaseze către sediul PSD.

În răspunsul transmis de la cabinetul viceprimarului general Aurelian Bădulescu se motivează că în același interval orar ar urma să se desfășoare o altă manifestanţie publică în Piaţa Victoriei, fără să dea alte detalii.

În plus, Primăria Capitalei mai precizează că „desfășurarea adunării publice ar stânjeni folosirea normală a drumurilor publice și a transportului în comun, iar deplasarea pe contrasens pe o singură bandă de circulație nu asigură protecția participanților la manifestație”.

Integral pe RepublicaComentarii

eu MAI LIPSESTE NAE DIN TURMA DE PSD-ISTI

16 iulie 2017 23:19

v Vai, astia care #rezist se impiedica de o autorizatie, cind ei sint sprijiniti direct de Ghiolbanis? Vor sa se faca auziti, dar la vot nu prea au avut scor, cu toate ca nimeni nu i-a stinjenit.

16 iulie 2017 16:14

@Mortaciosu` Psd-ului Mai ....pulache, iesi si tu boule in plm, sa te calce vreo masina in capitala ? Ori....ca orice idiot las....postezi tampenii ?

16 iulie 2017 11:08

Orizontatoru` Ma gandesc ca bucurestenii s-or fi.... saturat ca...2-300 de idioti sa opreasca circulatia normala a autoturismelor pe arterele principale ale orasului.

16 iulie 2017 11:04

Moarte Psd-ului tot iesim in strada asta este ordin de la imputitul de puscarias Dragnea ,,sa nu manifestam impotriva penalilor Psd,,,jos Psd-ul,,un partid de hoti si comunisti,securisti,,,,jos imputitul de puscarias Dragnea,,si clica lui de hoti si analfabeti care il inconjoara,,,,,

16 iulie 2017 10:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.