Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

"La acest moment, să vorbim despre impozitarea bisericilor mi se pare un fel de aventură fiscală", a declarat președintele Klaus Iohannis, întrebat despre ideea lansată de fostul consilier onorific al premierului Tudose, Eugen Teodorovici.

Şeful statului a spus că este nevoie de o discuţie "aprofundată", cu cei vizaţi, astfel încât să se poată veni cu un concept, însă lucrurile nu trebuie grăbite, transmite News.ro.

"Nu trebuie făcut un pas special și nu trebuie reinventată roata. Ceea ce am vrut să transmit și cred că a fost destul de clar este că avem nevoie de stabilitate și avem nevoie de predictibilitate", a mai spus Iohannis, după ce a participat la exercițiul Saber Guardian 2017 care a avut loc la Cincu.

El a subliniat că schimbările frecvente de abordare strategică în domeniul fiscal nu fac bine nimănui.

Integral pe România LiberăComentarii

Dar de ce? Biserica nu trebuie sa contribuie la CONSOLIDAREA confesiunilor, indiferent de ce natura sunt?

17 iulie 2017 10:38

@ Parintele Pomohaci Bine măi măgarule comunal, numai tu o ai foarte mare, pentru că ai toată mintea-n pulă ca măgarul, d-aia judeci cu pula, tu nu ești homosexual deși vrei să-i fuți în cur pe toți, dășteptul pulii! Numai tu d-acilea ești profet cu duda mare, ești viril și ai toată mintea-n pulă ca măgarul. Te felicitez nelamentabilule! Apropo, tu dacă judeci cu pula, tot cu pula mănânci căcat zilnic așa ca de obicei?

16 iulie 2017 21:52

Robert Negoita mircea, imi placi periculos de mult. Esti liber? As vrea sa te cunosc mai bine, sa te las sa ma mangai, sa mi-o sugi. Vino repede la hotel RIN.

16 iulie 2017 19:09

Parintele Homohaci @00:05 Tristule, nu e vina mea ca o ai foarte mica si ca lupti din rasputeri impotriva inclinatiilor homosexuale care te coplesesc. Esti lamentabil

16 iulie 2017 19:06

Dr.Houoooooooo TOATA LUMEA ARE DREPTATE ! MAI PUTIN SASU` ! AM....ZIS !!!

16 iulie 2017 10:59

mircea acum ala mare ca bradu si prost ca gardu face nani,nani ca e obosit,sa scoala marti si sa trezeste joi,ca da dasteptat sa dasteapta mai apoi,ngngngngaaangngngaaa.Acu o sa ia vacanta impreuna cu martoaga.

16 iulie 2017 9:58

mircea acum ala mare ca bradu si prost ca gardu face nani,nani ca e obosit,sa scoala marti si sa trezeste joi,ca da dasteptat sa dasteapta mai apoi,ngngngngaaangngngaaa.Acu o sa ia vacanta impreuna cu martoaga.

16 iulie 2017 9:58

@ Parintele Homohaci Te fut în gură și pe tine și pe mă-ta, morții mă-tii de cretin deștept ce ești tu. Băi deșteptul pulii, dute băi în pizdoiul lui mă-ta, care săraca vacă mai bine făcea un căcat în locul tău, că ș-așa numai căcat ai în curul pe care-l porți pe umeri. Săracul bou taică-tu, te-a ejaculat în curul lui mă-ta, d-aia judeci cu pula și cu curul, lepadatură fecalieră ce ești tu. La final mă cac în capul tău ăla care pute de deșteptăciune!

16 iulie 2017 0:05

v Ghiolbanis si-a dat si el cu parerea neavizata. Din ce declara preotii, reiese ca ei platesc si actual impozite si taxe. Cine stie exact care este situatia ar trebui sa comunice public adevarul. Daca biserica plateste impozite cum declara ea, imi vine greu sa cred ca Teodorovici a lansat o "masura", ca propunere aiurea.

15 iulie 2017 23:29

Parintele Homohaci Degeaba ma implori sa te fut in cur, baiate. Nu stric eu bunatate de pula nici pe tine, nici pe ma-ta. Hai sictir si te spala, anaflfabet gaunos.

15 iulie 2017 22:50

@ Parintele Pomohaci Dute și fute-o-n gură pe măta, deșteptul pulii!

15 iulie 2017 20:03

Parintele Pomohaci Tristilor in tarile democrate, bisericile, lojile masonice, etc nu platesc impozite. V-as fute-n cur dar sunteti multi. Multi si prosti.

15 iulie 2017 19:29

Aventură fiscală? Părerea președintelui e mult prea deplasată. Orice om plătește impozite la stat, așa cum orice instituție plătește impoxite și taxe la stat, atunci și biserica ar trebui să plătească impozite pe venit. Ar trebui ca să cunoaștem situația reală din celelalte țări ale lumii, respectiv dacă acolo biserica oricare ar fi ea plătește impozite și taxe la stat. Se vorbește de economia subterană și evaziune fiscală, dar neplata impozitelor la stat de către BOR cum se numește? Nu e evaziune fiscală? BOR are magazine sau magazin pe internet unde vând diferite obiecte pe bani, realizând venituri fabuloase care dacă nu sunt impozitate de stat, crează o nedreptate socială pentru toți ceilalți plătitori de impozite și taxe la stat. Simplu! Dar politicienii noștri iau ei hotărâri cu de la sine putere, fără să întrebe națiunea ori prin referendum, ori prin dezbatere publică, ceea ce e o tâmpenie, pentru că ei sunt aleșii poporului și ar trebui să facă uneori și ceea ce cam vrea poporul. Adică toți mahării din BOR se plimbă în limuzine Mercedes, dar nu plătesc impozite la stat? Hai sictir măi nene prezidentule! Ai cam merita o mUE, dar o să te iert deocaldată, în schimb ai o bilă neagră de la subsemnatul. Hai sictir!

15 iulie 2017 18:39

contribuabilu` Care..."aventura fiscala" bre....sasalaule ? Noi, contribuabilii, cu UN SINGUR VOT, nu platim impozite pe case, apartamente, terenuri, paduri, gradini de ...zarzavat, autoturisme, ? Adicatelea pe....avere ? Haaaa...??? Inclusiv tu, sasalaule, platesti pe....persoana fizica - nu ? Si-atunci, toti astia, BOR, FDGR, UDMR, si cam ...toate ONG-urile, de ce ...NU PLATESC NIMIC ??? Basca, le mai da la ...toti astia, subventii "groase" si Statu` Roman? Haaaaa...????

15 iulie 2017 18:29

califul SA FACEM CA IN GERMANIA DE UNDE E NEAMTUL ASTA.SAU NU MAI ASCULTA NICI DE MERKEL...SIC

15 iulie 2017 16:52

victor Dar sa retrocedam pamantulBucurestiului pe sute de milioane de euro timp de 30 de ani nu este o mare prostie? Ce platim noi de 30 de ani? Oare aceasta scumpire nu este provocata? Am innebunit cu totii ,ce se intampla in aceasta tara? CAND VOM OPRI TOTI SMECHERII SI ECSCROCII SA FURE ACEASTA TARA? CAND VOM OPRI PENSIILE SPECIALE DE SUTE DE MILIOANE DE LEI ,DAR AJUTOARELE DE CRESTERE A COPILULUI DE 30000 DE EURO PE LUNA,DAR TAIEREA PADURILOR,DAR SALARIILE NESIMTITE,CAND VOM DEVENI O TARA NORMALA?

15 iulie 2017 16:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.