Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Bucureştiul are istorie, biserici, evenimente culturale de prim rang şi un aer de capitală mereu „la modă”. Dar, mai presus de orice, Capitala îi atrage ca un magnet pe străini pentru viaţa sa de noapte, neobosită şi fără restricţii, berea ieftină şi femeile care-şi unduiesc trupurile în cluburi. Toate se găsesc în Centrul Istoric, punctul zero al distracţiei cu bani puţini.

Am spus bani puţini. Pentru ei, străinii care, dintr-o curiozitate specifică oamenilor care le-au văzut pe toate, se încumetă să ia avionul spre Europa de Est. Şi aterizează la Bucureşti, unul dintre oraşele de pe bătrânul continent cu cea mai spectaculoasă creştere a numărului de vizitatori. Nu mai puţin de 1.104.515 turişti străini au „tras la han” în oraşul de pe Dâmboviţa anul trecut, cu 11,35% mai mulţi decât cu un an înainte. Vestea bună este că Bucureştiul nu mai e căutat doar în interes de afaceri, ci şi pentru distracţie.

Integral pe Click!Comentarii

Ionut Vulgaritate cat incape.

15 iulie 2017 15:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.