Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

O echipă de cercetători din cadrul Universităţii Cambridge a descoperit cea mai mică stea măsurată până în prezent. Steaua are o dimensiune cu puţin mai mare decât Saturn, iar forţa sa gravitaţională este de 300 de ori mai puternică faţă de cea pe care o resimt oamenii pe Pământ.

Experţii consideră că zonele din apropierea stelelor de dimensiuni mici pot ascunde planete de mărimea Pământului care ar putea conţine apă lichidă, informează Science Daily.

Noua stea a fost denumită EBLM J0555-57Ab şi se află la şase sute de ani lumină distanţă. Aceasta face parte dintr-un sistem binar şi a fost identificată în momentul în care a trecut prin faţa ,,fratelui'' său mai mare.

Integral pe DescoperaComentarii

UP DATE: Se pare că (oamenii de ”știință” au ”descoperit” că) și în jurul formațiunii-pitice cunoscută în literatura de specialitate sub numele de CRPMNDF-S (Comitetul Reunit al Pidzdelor Mamelor Noastre de Defekatori de FAKE-Science, n.red.) ”se dezvoltă” un fel de EURO-floci-transatlantici-TTIP, care gravitează (în jurul Marii Găuri Negre vaginale și care ar putea conține cantități apreciabile de EURO-urină-lichidă și ar putea chiar ”găzdui” vreo ”viață”, ceva - informează Fake-Science Daily... Cu respect, ”redacția”-poollii

15 iulie 2017 23:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.