Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Primarul Gabriela Firea, care a împlinit joi 45 de ani, a postat pe Facebook mai multe imagini în care apare alături de colegii din primărie și invitații săi, veniți să o felicite pentru ziua de naștere. Într-una din fotografii apare cu o bicicletă.

Edilul i-a îndemnat în mai multe rânduri pe locuitorii Capitalei să meargă cât mai mult cu bicicleta și să își lase mașina personală acasă.

„Mersul cu bicicleta la școală sau la serviciu trebuie să devină o obișnuință și în București", spunea edilul în luna mai, când promitea bicicliștilor un sistem inteligent de piste de biciclete în oraș.

Integral pe RepublicaComentarii

Parintele Homohaci coana Firea biciclista a cazut si si-a rupt pi*da

16 iulie 2017 7:34

Madam Firea nu mai are măturoi? Acel măturoi, ditamai târnul cu care se masturba în campania pentru alegerile locale? Păi tocmai d-aia și-a luat bicicletă. Ia te uită la madam Firea care o personifică pe Coana Mița biciclista, care a căzut și și-a rupt pisica. Lozincile astea împuțite merg acolo unde se poate. În traficul infernal din București nu se poate circula cu bicicleta pe arterele rutiere, nu numai pentru că traficul e extrem de aglomerat, dar din cauza pericolului de accidente mortale pe care le pot avea bicicliștii. În America de Nord există pe anumite șosele piste marcate cu linie albă continuă pentru bicicliști, există și indicatoare pentru ele, dar acele piste pentru bicicliști deși există nu sunt prea multe la număr. Dar acolo lumea care circulă cu bicicleta și nu e prea multă, circulă pe trotuare, pentru că pe trotuare nu prea circulă lume, lumea circulă cu mașinile pe șosele. În Bucale nu numai că nu prea sunt piste pentru bicicliști pe arterele de circulație, dar nici pe trotuare nu prea se poate circula cu bicicleta, pentru că sunt mulți pietoni. Coana Mița biciclista din imagine, madam Firea judecă cu pisica ei cea ruptă după ce a căzut de pe bicicletă. La final o să-i dau o muie lui madam Firea!

15 iulie 2017 18:51

eu slugoi pusi sa aplaude.scarbos, sinistru

15 iulie 2017 10:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.