Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

O linie specială de autobuze va funcţiona luni, 17 iunie, la solicitarea unei companii private, pe traseul Şos. Colentina-metrou Pipera, când staţia va fi închisă, potrivit RATB, călătorii putând ajunge la destinaţie folosind linia navetă 616 sau alte mijloace de transport în perioada 15-17 iunie.„În data de 17 iunie 2017, va funcţiona o linie specială de autobuze, la solicitarea unei companii private, pe traseul: Şos. Colentina - Str. Doamna Ghica - Şos. Petricani - Bd. Dimitrie Pompeiu - staţia de metrou Pipera”, informează Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB).

Staţia de metrou Pipera va fi închisă pentru modernizarea sistemului de control acces, în perioada 15-17 iunie. Călătorii vor mai putea circula în cele trei zile cu linia-navetă 616, înfiinţată special de RATB sau cu Uber, care a anunţat reducerea la jumătate a costului curselor din şi către Pipera pentru care a fost utilizată opţiunea de „împărţire tarif” (Split Fare), cu taxiul, cu maşina personală, cu bicicleta sau pe jos.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.