Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca luni, in coalitie, se va lua o decizie cu privire la renuntarea sau nu la impozitarea pe cifra de afaceri, dupa ce premierul Mihai Tudose va prezenta o analiza. Cu putin timp inainte, primul ministru Mihai Tudose tocmai reafirmase ca declaratia sa cu privire la renuntarea la acest impozit ramane valabila "in fiecare zi".

"Nu stiu ce a declarat premierul si din moment ce nu stiu nu vreau sa comentez, pentru ca pot fi nuante, dar vom discuta luni, in coalitie. Sa facem totusi tot timpul o precizare importanta, la ora asta avem impozit pe cifra de afaceri de 1% la afacerile care sunt sub 500.000 de euro si vreau sa le transmit acelor oameni de afaceri ca nu se renunta la ea, pentru ca au primit-o foarte bine si sunt foarte multumiti, pentru ca 1% pe cifra de afaceri inseamna cam 6% impozit pe profit, ceea ce cred ca le convine. Nu se renunta la impozitul pe cifra de afaceri la afacerile sub 500.000 de euro. Este un bun castigat de catre mediul de afaceri care trebuie pastrat'', a spus vineri Dragnea, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

Integral pe HotnewsComentarii

victor Nu trebuie renuntat la impozitul pe cifra de afaceri.Daca cei cu afaceri sub 500 de mii rezista cu 1% vor rezista si cei mari cu 2 sau 3%.

15 iulie 2017 8:36

Fiola: Din cauza lui Soroș nu mai putem dubla decât salariile parlamentarilor! Veste trista din partea ministrului Muncii pentru romanii care nu sunt parlamentari! Din cauza ca Soros destabilizeaza guvernul, acesta din urma nu isi mai poate respecta promisiunile electorale. Ponturifierbinti.com.

14 iulie 2017 22:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.