Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Leonardo DiCaprio și Martin Scorsese vor colabora la un nou film, o adaptare cinematografică a romanului thriller "Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI", care va fi următorul proiect inclus pe agenda de lucru a celebrului regizor american, după lungmetrajul "The Irishman", informează site-ul revistei Variety.

Designerul de producție Dante Ferretti, un colaborator frecvent al lui Martin Scorsese, a dezvăluit pentru publicația americană că regizorul intenționează să înceapă filmările de la "Flower Moon" în primăvara anului 2018. Acest proiect cinematografic are la bază bestsellerul omonim scris de David Grann, un jurnalist de la The New Yorker, autorul volumului "The Lost City of Z".

Drepturile de autor pentru "Flower Moon" au fost achiziționate de compania Imperative în 2016 cu suma de 5 milioane de dolari, iar un scenariu inspirat din acel roman a fost scris de Eric Roth, un veteran de la Hollywood premiat cu Oscar și cunoscut pentru scenariile unor filme celebre, precum "Forrest Gump" și "The Curious Case of Benjamin Button".

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.