Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

România are capacitatea de a absorbi fondurile europene alocate pentru cele trei spitale regionale incluse în Programul Operaţional Regional, semnat la Bruxelles, în iulie 2015, de actualul ministru al Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, a dat asigurări, vineri, ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb.

Reacţia ministrului vine în contextul în care reprezentanţi PNL au acuzat că PSD s-ar mândri cu realizările Guvernării Cioloş şi că, din cauza unor întârzieri din actuala guvernare, fondurile nu ar mai putea fi absorbite până în 2020.

„Le amintesc acelor personaje cu memorie selectivă că negocierile pentru Programul Operaţional Regional, în care sunt incluse cele trei spitale regionale, au fost începute de doamna comisar Corina Creţu, împreună cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, în vremea în care era ministrul Dezvoltării. Programul a fost semnat la Bruxelles tot în timpul guvernării PSD, în iulie 2015, de către doamna ministru Sevil Shhaideh. Atunci s-a alocat pentru acest proiect o sumă totală de 150 milioane euro", a declarat Rovana Plumb, într-un comunicat.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.