Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Premierul Mihai Tudose a decis vineri să îi retragă calitatea de consilier onorific senatorului Eugen Teodorovici, posibilele motive care stau la baza deciziei putând fi declaraţiile publice ale acestuia din ultima perioadă.Senatorul Eugen Teodorovici, numit în urmă cu o săptămână consilier onorific al premierului Mihai Tudose, şi-a pierdut această calitate, au declarat surse guvernamentale.

Este posibil ca la baza deciziei premierului să fie declaraţiile cu care s-a remarcat Teodorovici în ultimele zile. Printre ele se află propunerea de impozitare a bisericii sau critica adusă investiţiei de la stadioul din Alexandria.

Integral pe MediafaxComentarii

@ Parintele Pomohaci Ai dreptate, căcatule. Căcat ești, din părinți căcați ai fost cufurit, căcat vei fi cu spume sau făra, tot căcat vei rămâne, căcatule. Ești un căcat, căcatule. Ai înțeles căcatule? Ești un cretin monumental, un retardat magnific, un idiot fenomenal. Căcatule!

17 iulie 2017 3:49

Parintele Homohaci prostavane faci spume la greu. Homosexual e tac-tu si fecal-i ma-ta. ESti un imbecil desavarsit.

16 iulie 2017 6:43

@ 16 iulie 2017 3:54 Cu idioți ca tine nu se poate discuta, deoarece tu judeci și discuți cu curul, așa că te las să-i regulezi în dos pe toți amanții tăi, zoofilule. Se vede că te mândrești cu faptul că ești homalău, așa că spor la treabă și n-am cuvinte, dar consideră că ți-am răspuns cu de două ori mai multe invective similare, cultule-n cururi și fecale. Cum tu faci parte din familia de excremente, te las să puți în continuare, căcat bolnav de veselie.

16 iulie 2017 6:20

Parintele Homohaci salutari mamei tale. sotie, copii nu poti sa ai cand faci sex doar cu fundul, tristule

16 iulie 2017 3:54

@ 0:21 Faci multe spume. Exact ca rudele tale.

16 iulie 2017 3:51

@ 15 iulie 2017 21:20 Tocmai am fufut-on gură pe mă-ta, sărmana idioată, care mai bine făcea un căcat în locul tău, că ș-așa numai căcat ai în curul pe care-l porți pe umeri. Te bag în pizdoiul mătii, lepădătură. Apropo, te fut în gură și pe tine, sugaci nenorocit și împuțit ce ești tu. Băi cultule, tu ești doctor în căcăreală? Dute-n morții mă-tii de idiot retardat!

16 iulie 2017 0:11

@ 8:48 Pai tocmai ce mi-a supt ma-ta pula cu motz de cacat. Sigur vrei si tu, nebunule care esti!

15 iulie 2017 21:20

@ @ 15 iulie 2017 7:14 Băi poponarule, te sfătuiesc să te duci și să o fuți pe mă-ta în cur, dar și în gură, dacă numai atâta știi. Dute și ia o muie și de la domnul tău Dragnea, mânca-i-ai pula. Tu gândești numai cu pula după cum se vede, de aia ești atât de filozof într-ale curiștilor. Dute dracului de cretin retardat.

15 iulie 2017 8:48

Apel la luciditate Eugen Teodorovici era oricum prea fin pentru guvernul Tudose Drojdierul, alias Dragnea 2. E prea fin pt PSD, dar inca n-are curajul sa plece.

15 iulie 2017 8:03

@ @ Parintele Pomohaci Baiete, nu stiu despre ce vorbesti, dar te-as fute-n cur nonstop. Dupa cum scrii, sigur esti efeminat si foarte activ cu fundul. Cu fundul gandesti, cu fundul faci sex. Si nu te lua de D-l Dragnea. E prea fin pentru un ghebos ca tine. Zi merci ca mai exiciti cate un preot sodomit, ca femei nu vei pupa in veci, labare.

15 iulie 2017 7:14

@ Parintele Pomohaci Băi tristule, tu ești ăla care se bătea cu cărămizile în piept că ai doctorat în teologie? Se vede că ești teolog doctor, ești poponar veritabil. Tu ce făceai când ai luat doctoratul în teologie? Ai numărat sfnții care erau futuți în cur și sfinții care futeau în cur? Pentru că ai fost futut în cur și sodomizat cât timp ai studiat să ai doctoratul în teologie, acum ești dornic și tu de a fute în cur pe alții? Dute la PSD și începe cu Dragnea până la ultimul comunist de acolo! Dute și fute-l în cur și pe pastorul Mihai Gâdea, că și ăla e mai fotogenic.

15 iulie 2017 0:11

Parintele Pomohaci v-as fute

14 iulie 2017 23:03

Doru Foarte bine!

14 iulie 2017 21:59

nae Dragnea cel imbecil , termina psd-ul , ceea ce nimeni nu a reusit pana acum ! Nu inteleg ce cred , ce vor si ce spera slugile de langa el , care contribuie direct la compromiterea partidului !

14 iulie 2017 20:53

Spiritul de turmă se confirmă, din păcate! Teodorovici ăsta a zis de data asta bine ce a zis, motiv pentru care Dragnea care e premier l-a dat jos, secundarul Tudose a anunțat numai că lui Teodorovici i s-a dat un șut în cur nemeritat. C-așai la PSD-ul împuțit! Cum se trezește unul să zică ceva bun, i se dă un șpiț în cu. Morala? Păi mă cac un căcat mare în tot PSD-ul!

14 iulie 2017 20:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.