Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Celine Dion (49 de ani) și-a pierdut soțul, pe Rene Angelill, care a murit de cancer la vârsta de 73 de ani, în 2016. Artista susține că îi simte prezența mereu și că vorbește cu el în fiecare zi. Diva este convinsă că răposatul ei soț o poate auzi și chiar ajuta în momente de cumpănă.

Stilul vestimentar al lui Celine Dion s-a schimbat radical după moartea lui Rene Angelil, unica sa iubire. Mai mult, ultimele declarații date presei ridică multe semne de întrebare cu privire la sănătatea psihică a divei. Lucy Beresford, expert în relații și comportament interpersonal, a declarat pentru Mirror că Celine Dion se comportă în acest fel pentru că suferă cumplit.

Integral pe Click!Comentarii

ariciul Unica sa iubire?de 73 de ani?bai nebunilor ?asta sa io spuneti lu mutu , fiindca si noi avem cativa tauri din astia comunali care siau lasat babele si sau loat din dragoste cu alte fufe care-i iubesc de li se rupe pi..da in doua si sar scantei cand sio pun cu soferasii lor.ce naiba ma vorbim sa nu adormim???

15 iulie 2017 10:56

Harvey Wallbanger Diva suferă? Să-i fie țărâna ușoară decedatului. Sărmana divă suferă de insuficiență de falus. Sărmana are nevoie de o pulă sănătoasă și noduroasă care s-o lovească bine de tot. Ce dracu! La muntele de bănet care e everea divei, sărmana n-are bani să-și cumpere un vibrator zdravăn?

14 iulie 2017 20:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.