Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

De două zile, ochii sunt ațintiți asupra Franței, acolo unde se sărbătorește Ziua Națională și unde sunt invitați președintele american Donald Trump și soția lui. Festivitățile au început imediat după sosirea președintelui Emmanuel Macron, care a salutat trupele franceze și americane de pe Champs-Elysees. Trump a privit protocolul din tribuna oficială, alături de Melania.

Emmanuel și Brigitte Macron au stat lângă Donald și Melania Trump, în tribuna oficială. Cei doi lideri și-au strâns mâna călduros, înainte ca președintele francez să-și salute membrii guvernului, precum și pe Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, potrivit stirileprotv.ro. Melania Trump a purtat o rochie cu albă cu motive florare, cu o lungime ce îi trecea de genunchi. În schimb, Brigitte Macron a ales un costum albastru-închis, format din fustă și sacou, care i-au scos în evidență picioarele lungi lăsate la vedere.

Integral pe Click!Comentarii

ariciul Asa.si unghiile erau taiate artistic,si hopsite in culoarea vantului turbat,ca sa ateste afinitatea uneia catre cealalta .La doamne ma refer nu la tari.Iar rujul?aaahh rujul facut cu untura de catzel de cea mai inalta calitate le dadea un aer de veritabile potai de parca nu ar fi tot niste muieri ca si ale noastre ori ale voastre.CATZ .

15 iulie 2017 10:18

Jean Pierre Mallouttis Eh! Ăștia de la Click-ul sulii cizmarului, s-au găsit să-i măsoare lungimea fustei primei madame a Hexagonului dar și să mâzgălească un articol pe fițuica de hârtie igienică a ziarului lor de 2 bani găuriți. Când madama stă-n picioare, fusta se vede că e la limita superioară a rotulei genunchiului doamnei, e o leacă scurtă, dar nu indecent de scurtă, ceea ce e totuși în limite rezonabile. De fapt, prima madamă a Hexagonului vrea să arate norodului francez că încă se ține destul de bine, chiar dacă e mai ofilită o leacă decât mai tânărul ei soț. Ca atare, trebuie să fim toleranți și înțelegători. Mai ales că azi e celebrată Căderea Bastiliei, care dacă nu mă-nșel e lait-motivul zilei naționale a Hexagonului. Vive la France!

14 iulie 2017 20:15

@Maria Tu vorbesti? Dupa ce ti-ai tras-o cu toti smenarii, te-ai apucat de barfit?

14 iulie 2017 18:20

Maria Pitipoanaca tot pitipoanca ramane chiar si ajunsa accidental prima-doamna a Frantei. La fel ca si carmen iohannis.

14 iulie 2017 17:21

Lute Dar parca nici la picioarte nu prea te-ai uita !!!

14 iulie 2017 17:19

caro Simplu,Melania Trump imbraca rochii mai lungi ca sa atraga privirile spre chipul ei, iar Madame Macron pune fuste scurte ca lumea sa nu se uite la faţa ei!

14 iulie 2017 16:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.