Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Exista o ruptura foarte mare intre faptul ca in tara exista bani si felul in care se cheltuiesc banii, a declarat vineri Eugen Teodorovici, consilier al premierului Mihai Tudose, care a subliniat ca statul are bani, iar "Romania nu are voie sa spuna ca nu are bani", relateaza News.ro.

"Statul are bani. Romania are bani. Romania nu are voie sa spuna ca nu are bani. Din pacate, insa, este o ruptura foarte mare intre faptul ca exista bani si felul in care se cheltuie banii. Si oriunde mergem in tara, vedem oameni care au nevoie, de la cei mici pana la cei in varsta. Este nevoie de un control mult mai clar din acest punct de vedere asupra acestor cheltuieli", a declarat vineri Eugen Teodorovici, consilier al premierului Mihai Tudose, prezent la lansarea lucrarii "Carta Alba a IMM-urilor din Romania 2017", realizata in parteneriat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Acesta a vorbit si despre impozitarea Bisericii, insa subliniaza ca nu exista o estimare a sumei care s-ar putea strange la bugetul de stat.

Integral pe HotnewsComentarii

Mda! Zise Eugen Pulanov Teodorovici, fost consilier onorificăcat al secundarului Tudose. România are bani, dar are și peste 80 miliarde euro datorie națională guvernamentală publică externă, datorie din care peste 70 miliarde euro sunt opera PSD-ului vostru împuțit în care mă cac un căcat mare. Te-n gură de bolșevic împuțit nemernic!

14 iulie 2017 22:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.