Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Eu zic totusi sa incercam sa mai pastram niste institutii in Romania ... cel putin sa le ajutam sa reziste", a raspuns Dragnea, la intrebarile ziaristilor, inainte de a sublinia: "Nu sustin aceasta varianta".
"Nu s-a discutat in coalitie si nici nu vreau sa discut despre asta"


Comentarii

Etete, uite de unde sare ditamai credinciosul? Dragnea care e ateu convins și crede în sfântul Stalin, nu e de acord cu impozitarea bisericii. Nu știu care e situația bisericii în alte țări ale lumii, dar în opinia mea dacă impozitul și taxele se aplică pentru toate celelalte instituții ale statului dar și pentru toți cetățenii, atunci și BOR ar trebui să plătească impozite și taxe ca toată lumea. Unde mai punem faptul că de la bugetul statului diverși indivizi idioți cu putere de decizie au băgat mâna și au dat munți de bani BOR. După ce că România are peste 80 miliarde euro datorie externă națională publică, idioții politicieni mai dau și alți munți de bani BOR? Hai sictir!

15 iulie 2017 0:47

Maria In acest caz, cum se poate ca un neica-nimeni consilier poate avansa aceasta posibilitate?

14 iulie 2017 17:35

Pacalici mai mari decat PSD-istii astia Nu s-a mai pomenit! Unul zice una, altul zice fix pe dos... Ce sa mai pricepi din ce zic zapacitii astia?!

14 iulie 2017 16:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.