Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Un stadion la Teleorman, așa cum vrea ministrul Dezvoltării, „nu se justifică”, ministrul Muncii nu are competențe să facă investigații despre pilonul II de pensii, iar ministrul de Finanțe a fost „iresponsabil” și ar trebui sancționat pentru afirmația sa privind desființarea pilonului II. Consilierul premierului Tudose, Eugen Teodorovici, a formulat cele mai dure critici de până acum, din interiorul Guvernului, la adresa unor miniștri, printre care „intangililele” Sevil Shaiddeh și Lia Olguța Vasilescu, apropiate ale lui Liviu Dragnea.

Eugen Teodorovici a fost joi seara invitatul lui Claudiu Pândaru și al lui Florin Negruțiu la emisiunea În fața ta, de la 22.30, a Digi24.

„Un stadion la Alexandria nu se justifică”

Eugen Teodorovici, fost ministru de Finanțe și consilier onorific al prim-ministrului Mihai Tudose, spune că nu se justifică alocarea a 12 milioane de euro pentru construirea unui stadion de fotbal în Alexandria, județul Teleorman. El a adăugat că încă nu a discutat cu premierul Mihai Tudose despre acest subiect, pentru că „decizia a fost luată de ministrul Dezvoltării”. „Nu am nimic cu cei care susțin sportul, fotbalul, dar sunt convins că erau alte lucruri la nivel național...”, a completat el. Fostul ministru a mai spus că Sevil Shhaideh poate face astfel de cheltuieli la Ministerul Dezvoltării fără avizul premierului.

Integral pe RepublicaComentarii

Parintele Pomohaci Te inseli fraiere. Sunt psd-ist pur sange penetra-te-as adanc pe la spate.

15 iulie 2017 9:10

Parintele Pomohaci: sunt eu, dez-axatul EURO-cioloșist LGBT-ORL și AM NEVOIE IMPERIOASĂ de un POPO-”partener”, că m-am săturat să-mi sorb EURO-urina matinală de unul singur (și să tot fuck kurte pe forumuri, n.m.)! Cu respect, ”@”

15 iulie 2017 8:44

Lute Cum sa nu ,pai unde se aclama Dragnea si poporul!!poate ar trebui construita si o scoala buna ca judetul sa nu mai produca repetenti !!!

15 iulie 2017 7:24

De acord! De data asta, Orlando Pulanov Teodorovici are dreptate cu D mare. Problema e că-n guvernăreala imbecilă a lui Ponta care a avut ca rezultat înglodarea României în alte datorii externe guvernamentale de alte 30 miliarde euro în numai 3 ani de zile, Orlando Pulanov Teodorovici n-a obiectat deloc critit referitor la modul cum au fost irosiți 30 miliarde euro din banii țării. Motiv pentru care-l recompensez pe nea Teodorovoci cu o muie cu repetir!

14 iulie 2017 20:24

Parintele Pomohaci nae, te-as fute- n cur non-stop. Prin sodomizarea cea perversa!

14 iulie 2017 19:15

nae Opreste-l pe nebun si pe sevitorii lui umili si cretini !

14 iulie 2017 12:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.