Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministerul Dezvoltării Regionale vrea să investească 55 de milioane de lei în modernizarea Stadionului Minicipal din Alexandria, din județul Teleorman, fieful lui Liviu Dragnea.

Ministerul justifică investiția din Alexandria prin faptul că stadionul local nu îndeplinește criteriile pentru Liga 1 și competițiile europene. Însă, FCM Alexandria evoluează în liga a treia.

Pentru a îndeplini cerințele Ligii 1 și ale UEFA, Alexandria, care are 45.000 de locuitori, va avea un stadion de 5.496 de locuri care se va întinde pe o suprafață de 15.795 metri pătrați. Durata totală de realizare a investiției va fi de 18 luni.
Stadionul va avea spații pentru echipe (vestiare, cameră prim ajutor, cameră antidoping), spații pentru oficiali (vestiar arbitri, cameră oficial meci), sală de forță, spații pentru presă (masa presei, cameră fotografi, platforme camere TV, studiouri TV), spații pentru spectatori (locuri pe scaune, grupuri sanitare, puncte de prim ajutor, puncte principale de servire). Va fi construită și o pistă de atletism 400 m outdoor, la care se adaugă terenuri organizate în zone reziduale ale turnantelor dar și parcare VIP de 100 de locuri.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.