Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Bruneta nu-și mai încape în piele de fericire! Este extrem de mulțumită că a terminat facultatea de jurnalism cu nota 10. A făcut doi ani un master în comunicare și publicitate, iar acum se gândește serios la un doctorat în domeniu.

Fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani a terminat la Facultatea de Jurnalism, apoi s-a înscris și la Master la o facultate particulară și anume, Universitatea Hyperion din București. Anul acesta Margherita de la Clejani a terminat și Masteratul și a finalizat lucrarea de disertație.

Integral pe Click!Comentarii

eu tovarase V studii adevarate au doar idolii tai. tractoristu si turma psd-ista

14 iulie 2017 22:38

v Vad ca sinteti "rai". In loc sa va "bucurati" de integrarea tziganilor, va luati de "studiile" tziganilor. Din pacate aceasta tziganie s-a intins la toata natia noastra. Cred ca mai sint sub 1% care au studii adevarate, din pacate.

14 iulie 2017 17:03

Cris Hai, ma lasi? Universitatea Hyperion? Mai vorbim cand o reusi sa intre si sa treaca de un semestru la Universitatea Bucuresti, unde nu poate taticul (sau mamica) baga bani la greu ca sa fie promovata.

14 iulie 2017 14:43

Uta Prostia debordeaza in tara asta si a fost incurajata rau in ultimii ani dar e de inteles ,se pregatesc viitorii parlamentari.Acum cu cateva masterate si un doctorat sau doua esti deja prea mic.Incurajati tampenia in continuare ,tara are nevoie de prosti !!

14 iulie 2017 12:42

Shalom Sa vedem un articol scris de ea. Socheres more?

14 iulie 2017 10:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.