Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Multe le-au iertat românilor de-a lungul vremii guvernărilor exercitate de PSD. Mulţi îşi spuneau că or fi ei, şefii pesedişti, hoţi, corupţi, şpăgari, experţi în afaceri veroase şi încasări de comisioane nelegale, dar aveau şi ei o calitate.Guvernarea lor se remarcă printr-o anumită coerenţă, chiar rigoare formală. Ceea ce spuneau azi nu se schimba mâine. Aşa cum s-a întâmplat în vremea în care la Palatul Victoria s-au aflat Victor Ciorbea, Radu Vasile sau Emil Boc, de pildă.

Erau în trecutele Executive PDSR sau PSD foşti aparatcici din vremea PCR, oameni precum Nicolae Văcăroiu, cu o lungă experienţă la CSP, Şerban Mihăilescu sau Octav Cozmâncă, omul care şi-a consumat tinereţea şi şi-a ros coatele prin conducerea superioară a UTC slujindu-l pe Nicu Ceauşescu, care ştiau să pregătească aşa cum se cuvine documentele pentru şedinţele de guvern.

Legile organice nu trebuiau schimbate la nici 48 de ore de la promulgare fiindcă citite cu ceva mai multă concentrare se dovedea că ar fi conţinut pasaje contradictorii, omisiuni sau aberaţii.

Integral pe AdevărulComentarii

ion Traian Basescu a taiat salariile si pensiile si Olguta a marit pensiile si salariile!!!! Unde este urmasa ?????? In capul pupincuristilor si propagandistilor infantili se vede urmasa !!!

14 iulie 2017 14:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.