Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Codul roşu de intervenţie a fost activat, joi noaptea, după ce un apel la 112 a anunţat că un avion s-ar fi prăbuşit un avion între localităţile Osoi şi Comana, din judeţul Iaşi, mai multe echipaje ale ISU fiind trimise în zone, transmite corespondentul MEDIAFAX.


UPDATE 02:06- Purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Silvia Bolohan, a declarat în timpul nopţii de joi spre vineri, că informaţia primită pe 112 în legătură cu prăbuşirea avionului nu se confrimă, iar forţele se retrag.

„Nu s-a confirmat informaţia primită pe 112 în legătură cu prăbuşirea avionului. Instituţiile cu atribuţii în controlul zborurile nu au semnalat dispariţia vreunui aparat de zbor. Începând cu ora 1.52 încetează aplicarea planului roşu. Forţele se retrag”, a declarat Bolohan.

Integral pe MediafaxComentarii

Aleoșka Adevărul este la mijloc. În grădină la moș Costică , o aterizat un moldovean cu o parapantă, cred, cu foarte multe pachete de țigări. Menționez faptul că transportul se realizează anevoios, condițiile sunt crâncene, cu alte cuvinte ...”pe dovidite”. Aparatul este construit din pânză, IGNIGFUGATĂ și bețe din PVC., motiv pentru care ”agraicii” nu pot sa-l vizualizeze pe radar.

14 iulie 2017 9:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.