Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

UPDATE 16,15: Președintele Iohannis a precizat, joi, că el a avut discuții atât cu Guvernul Tudose, cât și cu cel anterior, pe tema programelor de înzestrare ale Armatei Române.

"Este o chestiune pe care am discutat-o și cu Guvernul care a fost înainte, și cu acest Guvern. Toți mi-au promis că vor face tot ce este necesar pentru a demara în timp util achizițiile. Aștept să se întâmple", a afirmat șeful statului la baza aeriană Mihail Kogălniceanu.

El a arătat că Ministerul Apărării trebuie să precizeze cum vor fi alocați banii Armatei prin bugetul de stat.

"Asta va trebui să aflăm de la Ministerul Apărării, cum își vor împărți în final banii. Probabil vă amintiți că acest plan de achiziții strategice fusese inițial prevăzut pe ordinea de zi a CSAT acum o săptămână. Nu a îndeplinit toate condițiile și a fost retras, dar vor reveni și atunci vom ști foarte exact care sunt planurile pentru achizițiile de acest tip", a explicat Iohannis.

Integral pe România LiberăComentarii

mircea poate ne scapa Americanii de grupul Coruptii la nivel inalt:Basescu,Iohannis,Kovesi,Coldea,Lazar,Stanciu,Zegrean,Dragnea,Blaga,Berceanu,Udrea,Vanghelie,Geoana,....

14 iulie 2017 9:54

iohan Prioritatea Armatei trebuie sa fie echipa de fotbal si nu fiarele americane depasite . Mai bine fotbalisti depasiti.

13 iulie 2017 19:54

Ionut Ca sa aparam ce anume, mai ciolhannis? ca Romania este vanduta toata corporatiilor straine! Noi sa platim si pentru apararea lor, nu-i destul ca suntem jefuiti pana la sange, ca am ajuns slugi in tara noastra? Datorita voua, ''politicienilor'' cozi de topor.

13 iulie 2017 19:29

florin zamfir Oricum sistemul Patriot este depasit. Ni-l vand americanii ptr ca oricum este depasit. Joharless, acel sistem este tot la mana a treia ca si F16?

13 iulie 2017 18:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.