Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Fraţii Pavăl, statul chinez, proprietarii McDonald’s, un miliardar sud-african, unul israelian şi un fost director Metro sunt numele noi intrate pe lista cu cele mai mari zece achiziţii de proprietăţi comerciale realizate în primul semestru al acestui an.

România a înregistrat cea mai mare creştere economică dintre toate statele membre ale Uniunii Europene, în primul trimestru din 2017, comparativ cu cel anterior şi cu aceeaşi perioadă de anul trecut, potrivit datelor Eurostat. Rezultatul pozitiv, combinat cu faptul că România are cele mai ieftine proprietăţi comerciale din Europa, a creat mediul propice atragerii de investitori noi pe sectorul imobiliar.

Volumul de tranzacţii cu proprietăţi comerciale (malluri, birouri, depozite) realizat în prima jumătate a acestui an depăşeşte jumătate de miliard de euro, potrivit datelor colectate de Capital de la principalii brokeri imobiliari activi pe piaţă. Doar cele mai mari zece tranzacţii încheiate în această perioadă cumulează această valoare, ceea ce determină consultanţii să estimeze pentru acest an depăşirea pragului de un miliard de euro, echivalentul unei creşteri de circa 20% faţă de rezultatul din 2016.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.